söndag

Betala aldrig mer än 10kr för dina köksverktyg

Efter att ha besökt svärmor förra helgen och blivit matad med fett och socker i all världens möjliga former bestämde jag mig för att försöka baka egna chokladbiskvier. Det var jätteroligt.


"Spritsa ut smeten till släta runda kakor, ca 4 cm i diameter, på bakplåtspapper."


"Avlägsna munstycket från spritspåsen under pågående spritsning, för maximal bakglädje. Låt mandelmassan sitta kvar på köcksluckorna ca 30 minuter."


"Svär högt och sprid smör och choklad över halva köket, tills du uppnår önskat resultat."

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Allt som är täckt med choklad är vackert i mina ögon! Jag bredde på smörkrämen med en spatel från nåt målar-kit istället för att spritsa dit den. Något måste man ju göra rätt.

      Radera