måndag

Ad-nonsens

Tänkte regga adsense till min gamla blogg korridoren.blogspot.com, eftersom den alltid får ett uppsving i trafik ju närmare 1 sept man kommer. Hey, medan jag skrämmer bort blivande studenter från att bo på korridor och får dem att välja det dyrare alternativet egen lägenhet så kan jag ju tjäna en krona eller två. (Vilket är ungefär inkomsten jag räknar med.)
Det är förvånansvärt roligt att ligga etta eller tre på google när folk inför hösten googlar kollektiv, studentkorridorer och dylikt. Ännu roligare är när folk fattar sina beslut baserat på min dokumenterade korridorsmisär.
Senaste googlingen som ledde till den bloggen var "bo i kollektiv eget kylskåp". Vad tror du egentligen, diva.

Hursomhelst så var det helt jävla omöjligt att regga sig på adsense, för bekräftelsemailet var en dead end, och därifrån fanns det ingen väg ut. Jag HAR cookies, jag HAR java, och jag testade tillochmed EXPLORER för att se om det funkare (vet ni hur desperat man är när man vänder sig till explorer som man egentligen bara vill avinstallera?), men nej. Så jag börjar om från början men du har redan registrerat dig med den här adressen, wäh wäh wäääh.
MEN SKIT I DET DÅ!

Så istället för att potentiellt dra in fikakassa till hushållet drog jag vidare till Swedbank och öste mer pengar på trafikskolan. Vem behöver pengar liksom...

1 kommentar:

  1. Jag försöker också rega adsense. Det ska gå om man bloggar på blogger. Men icke. INTE en chans, man leds runt i cirklar av websidor och kommer ABSOLUT ingenstans. Annat än tillbaka till ruta ett. Vilket missfoster BLÄÄ!

    SvaraRadera