lördag

Shoppa med stil

Jag beställde ett nytt VISA med "kort på kort" för ett tag sen, och det blev helt okej. Färgerna är lite off mot vad de borde vara, men det duger. Det är i vilket fall som helst bättre än mitt gamla kort, som sakta men säkert förmultnade i min plånbok. Eftersom jag inte dagligen äter lunch kring Möllevången så blir inte mitt kort regelbundet skimmat, och jag får inte ett nytt hemskickat i brevlådan av Swedbank.
Den som är orolig över att plast inte bryts ner i naturen kan ta och fästa det på ett bankkort och chilla lite. En gång stoppade jag kortet i maskinen och en bit plast vek sig själv över chippet som därmed inte ville läsas. Jag fick be om en sax för att frisera kortet innan jag kunde betala. Personalen var inte road.
Här är en före och efter bild på min bästa vän.


(Jag kan ha råkat photoshoppa, copy paste:a till nytt dokument, sparat för web, och printscreenat .jpgen för att fullständigt förinta alla möjligheter att återskapa originalet. Oroa dig inte mamma.)

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Smått besviken på att man inte längre langar över kortet till en anställd, bara jag och kortterminalen som får njuta nu.

   Radera
  2. Du kan komma och äta på mitt jobb och betala själv, då får du lämna fram kortet :-).

   Radera