fredag

En chinchillas tragiska russineberoende

Det bästa med julen? Flisan får en helt ny burk russin att sukta efter i ett år. Det här är en mycket unik bild, jag hade öppnat balkongdörren för att få lite bättre ljusförhållanden i rummet, och Flisan hatar när dörren är öppen och vill inte komma fram. Annars hade man bara sett röven på henne sticka upp ur burken. Så mycket älskar det lilla odjuret russin. Hon får ett eller två om dagen. Tortyr.

2 kommentarer:

 1. Åh en sån har jag alltid velat ha! Kan ingenting om dom, vet knappt vad det är men alltid varit sådär söt grej som man vill plocka med sig hem ^^ Är de svåra djur? :) Har som sagt inte läst någonting alls om dom, så ska ju inte köpa någon såklart. Men hört att dom bits och är arga? :O Stämmer det?
  Nästa gång man planera att köpa ett nytt djur kanske man skulle börja fundera på en sån, svansen är så söt ^^ Men lär tyvärr dröja tills de blir några nya djur här.

  Och fy vad coola dom pappersgrejerna du gör är! Aldrig sett innan. :) Hur har man tålamodet till något sånt? Ser pilligt ut ^^

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte riktigt hur chinchillor är generellt, de varierar så i personligheten. Just denna är lite svår, hon är väldigt social och framåt och vill bli kliad bakom örat, men gud förbjude att du försöker plocka upp henne, då blir det slagsmål. Hade en annan chinchilla som inte var lika social, men som inte hade något problem med att bli klappad och upp-plockad.
  Vad de kräver allra mest är nog plats. Men svansen gör allting värt det ;)

  Hemligheten bakom att lyckas med pappersgrejerna är tristess, tristess är effektivare än tålamod. Samt att lyckas på första försöket. (Jag är inte bra på tålamod)

  SvaraRadera