tisdag

Entschuldigung

Jag köper nästan alla mina böcker på amazon.co.uk. Jag gillar när böcker kostar runt 40:-/st. Jag fick ett presentkort på £50 i julklapp och håvade hem en låda med 12 böcker. Jag betalade samma summa för 4 böcker i bokaffären när jag skulle resa bort och hade glömt beställa på internet i tid. Och då var det 4 för 3.
Jag förbokade nyligen en bok som kommer ut i mars. En helt ny bok. Jag betalade mindre än 10:- för den. Det är helt sjukt, och jag väntade flera veckor med att trycka på köp-knappen för att jag var övertygad om att de hade gjort fel. Den kostade £1 helt ny, och sen för ett tag sen sänkte de priset på den till 0,85£. Jag hoppas författaren blir glad för de procent han får av försäljningen.

Hur som helst, jag hämtade ut min senaste låda böcker idag (bara 5st). Happy happy joy joy och varför i helvete sitter det ett klistermärke på tyska på den här boken? Snälla säg inte att...
Jag har köpt en bok på tyska! Den var väl självaste fan att enda gången de inte översätter titeln på en bok till något helt annat så hittar jag den. Om det var väldigt tydligt på Amazon att boken inte var på engelska? Nej. Men stod det där någonstans på produktsidan? Ja. Det bästa? Att det kostar mig mer att skicka tillbaka boken till England än vad jag betalade för den.

3 kommentarer:

 1. Åh, trevligt och bra tips. Men blir det inte en massa extra fraktavgifter och skit när de ska fraktas över kanalen? Jag fick hem fem fina pocketar för 200:- från Adlibris idag, tyckte jag hade fyndat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix pix, kommer du upp i ungefär £25 blir frakten gratis. De hotar med att sitta och ruva på dina böcker ett tag om du väljer gratis frakt, men de brukar inte kunna hålla sig och skickar dem ändå.

   Radera
 2. Jaja, det var ju trist. Men Jasper Forde's The Eyre affair i bakgrunden är en höjdare.

  SvaraRadera